<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Crna Gora: Predao se navijač koji je bakljom pogodio golmana Rusije Igora Akinfejeva

Navijač reprezentacije Crne Gore Luka Lazarević, koji je na utakmici u Podgorici, između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Rusije pogodio ruskog golmana Igora Akinfejeva bakljom u glavu, predao se danas policiji. To je saopšteno iz Uprave policije, napominjući da će javnost biti upoznata s više detalja o cijelom slučaju.

29. mart 2015, 12:00

 Golman Rusije Igor Akinfejev već u prvoj minuti doživio je povredu, zbog koje je prebačen u Klinički centar Crne Gore, gdje mu je ukazana pomoć. Akinfejev se sinoć sa ostatkom ekipe vratio za Moskvu.

Podsjećamo, meč Crna Gora-Rusija, koji se igrao u okviru kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj, prekinut je u 67. minutu, nakon što je neko iz publike novčićem u glavu pogodio igrača Rusije Kombarova. Prije nego je Kombarov pogođen, oficijelni spiker je pozivao publiku na fer navijanje, jer je delegat susreta, nakon što je Akinfejev pogođen, u glavu upozorio da će i najmanji ekces biti dovoljan za prekid meča.

UEFA će najvjerovatnije utakmicu registrovati u korist gostiju 3:0, a očekuje se i kazna za reprezentaciju Crne Gore.