<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Tokom dana kiša, na planinama snijeg

BANJALUKA

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će prevladavati svježije vrijeme sa kišom, u višim planinama sa snijegom, te dnevnom temperaturom od četiri do 12 stepeni Celzijusovih.

01. april 2015, 12:00

Na jugu će biti promjenjivo vrijeme, povremeno uz sunčane intervale sa prolaznom kišom tokom dana, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U drugom dijelu dana i prema večeri padavine će prestati, uz smanjenje oblačnosti i djelimično razvedravanje tokom noći.

Duvaće sjeverozapadni vjetar, u Semberiji povremeno pojačan, a na jugu se do kraja dana očekuje umjerena bura.

Nešto manje oblačnosti očekuje se u Hercegovini i u sjevernim predjelima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8 časova: Bjelašnica minus pet stepeni, Čemerno i Han Pijesak nula, Sokolac i Kupres jedan, Ivan-sedlo dva, Gacko četiri, Bugojno, Sarajevo, Tuzla i Foča pet, Goražde, Gradačac, Nevesinje, Jajce i Zenica šest, Banjaluka, Bijeljina, Doboj i Livno sedam, Drvar i Sanski Most osam, Bihać devet, Bileća 11, Trebinje 12, Mostar i Stolac 13 i Neum 15 stepeni Celzijusovih.