<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prvoaprilske šale automobilskih kompanija

Ozbiljni timovi velikih svjetskih automobilskih firmi 1. aprila daju oduška svom humoru i kreativnosti i predstavljaju nam lažne novitete koji će se naći u novim modelima.

01. april 2015, 12:00

Predstavljamo najnovije šale koje nam stižu iz svijeta automobilizma.

Nisanovo "teretana" dugme

Nisan je odlučio da aktivira svoje vozače pa je predstavio "teretana" dugme koje će vam pomoći da uklonite višak kilograma tokom vožnje.

Naime, pritiskom na ovo dugme se isključuju pogodnosti poput servo volana i pojačava otpor pedala i mjenjača. Odjednom, vaša vožnja do posla postaje naporan trening tokom koga ćete utrošiti oko 1.415 kalorija dnevno, piše Moj auto.

Opelov mobilni kebab štand

Izgleda da su zaposleni u britanskoj verziji "Opela", "Voksalu" veliki ljubitelji bliskoistočne hrane pošto su za ovogodišnji prvi april predstavili specijalni "vivaro" kombi pretvoren u "Taxi Kebab".

Pored dva rotirajuća roštilja, modifikovani "vivaro" ima posude sa salatom ugrađene u naslone za ruke i veliki izbor priloga i soseva.

Mercedes AMG sprinter

Kombi visokih performansi nije nešto što bi naišlo na pozitivan odziv mušterija. Međutim, "Mercedes" je upravo u ovome pokušao da se oproba kada je predstavio mercedes-AMG "sprinter 63S" sa 4.0-litarskim tvin-turbo V8 motorom sa 503KS.

Ogromna snaga, sportsko vješanje i aerodinamična karoserija će svaku dostavu robe učiniti pravim užitkom u ovom ekstremnom dostavnom vozilu.

Folksvagenov kombi jednosjed

Njemački gigant obično ne učestvuje u aprilskim šalama, ali ove godine su nam predstavili potpuno besmisleni "kedi maksi mini" mikro kombi dugačak samo 2,4 metra, u koji, osim vozača, jedva da može da stane kutija s alatom.

Folksvagen je dodao: "Smatramo da je kedi maksi mini naš ekvivalent čokoladicama koje kupujete na kasi supermarketa. Nadamo se da će naše mušterije koje dođu i kupe jedan od pravih kombija, na izlazu u svoju 'korpu' dodati i jedan kedi maksi mini".