<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Potvrđen povratak Waltera Skinnera i Cigarette-Smoking Mana u The X-Files

Još uvijek smo pomalo euforični zbog najave snimanje novih epizoda serije The X-Files, a sada nas je dodatno obradovala informacija o povratku nekih dobrih starih faca!

05. april 2015, 12:00

Nekima (zapravo, mnogima) od nas će povratak Dosjea X na male ekrane biti televizijski događaj godine (koja god to bila), a posebnost ovih šest novih epizoda svakako leži u činjenici kako će se u njima okupiti stara ekipa koju smo voljeli tijekom svih sedam sezona i dva filma (svaka čast Robertu Patricku, ali one posljednje dvije sezone… nije to bilo to!).


Nezamjenjivi David Duchovny kao Fox Mulder i Gillian Anderson kao Dana Scully pod dirigentskom palicom tvorca serije Chrisa Cartera… može li biti bolje? Izgleda da može!

Iako Duchovnyev komentar nismo mogli uzeti zdravo za gotovo, nedugo nakon gostovanja u showu Davida Lettermana i službeno je potvrđeno kako će ikonske uloge u seriji ponoviti Mitch Pileggi i William B. Davis, većini poznatiji kao pomoćnik direktora Walter Skinner i misteriozni Pušač aka Cigarette-Smoking Man aka The Smoking Man aka Cancer Man aka CSM aka C.G.B. Spender.

Iako su obojica već u godinama, nisu mogli odbiti još se jednom vratiti seriji koja je od njihovih sporednih likova stvorila svojevrsni kult, a izgleda kako i sam njihov povratak daje naslutiti čime će se nove epizode baviti.

Naime, CSM je kao jedan od članova zloglasnog Sindikata bio jedan od ljudi koji su planirali i pokušali provesti kolonizaciju naše planete tako da čim je on prisutan, možemo pretpostaviti kako će se nove epizode baviti upravo vanzemaljcima. S druge strane, kako njegov lik umire u posljednjoj epizodi devete sezone, možda je njegova uloga ipak nešto drugačija… u svakom slučaju, “the truth is out there”!

Izvor Ides.net