<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ima 2 godine i pravi je majstor za DJ pultom

Dječak po imenu Oratile Hongvejn postao je zvijezda u Južnoj Africi. Iako ima samo dvije godine i tek uči govoriti, ovaj dječak je pravi majstor za DJ pultom.

20. april 2015, 12:00

Poznat pod umjetničkim imenom DJ AJ, mali umjetnik već ima pozamašnu količinu obožavatelja, što dokazuju i brojni posjetitelji koji su se okupili u jednom trgovačkom centru u Johanesburgu gdje je AJ nedavno imao nastup, piše24 sata.

Njegovi roditelji kažu da je sve počelo vrlo spontano. Dječakov otac kupio je još prije njegovog rođenja tablet kako bi na njemu mogao skidati edukativne sadržaje koji će motivisati dječaka da brže uči. AJ koji je vrlo rano otkrio čime se želi baviti skinuo je na tabletu aplikaciju za DJ-e. Do prve godine je naučio kako koristiti tablet te sam počeo stvarati svoju muziku. Nije mu dugo trebalo ni da svlada očevu opremu za DJ-e.

Ponosni roditelji snimili su sina i postavili video na internet, a ubrzo je uradak skupio preko 30 hiljada obožavatelja na Facebooku.

Play Button