<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ovakvi muškarci se ne mogu promijeniti

Ukoliko je pored vas muškarac kojem uvijek nešto nedostaje, stalno zvoca, ljubomoriše i nije baš siguran u sebe - bježite od njega koliko vas noge nose.

25. april 2015, 12:00

Njegovo ponašanje će definitivno da upropasti vezu, a vi ćete istrajati pored njega jedino ako baš želite da se kaznite zbog nečega!

Ovo su neka ponašanja koja vam neće ići u prilog:

Njegova bivša

Mislili ste da bi mogao biti potencijalni dečko, ali ispostavilo se da njegova bivša i dalje drži njegovo srce čvrsto u šaci. Kako prepoznati takvog muškarca? Lako. Njega sve podsjeća na bivšu i stalno je spominje pa je takvog najbolje pustiti, barem zasad.

Njegova negativnost

Od cvrkuta ptica do reda u banci, ovom muškarcu apsolutno sve smeta i na sve ima pritužbe. Svaki put kad ste sa njim osjećate kao da je iznad vas oblak kiše, koji nema namjeru da nestane? Ali bi vi trebale da nestanete - što prije.

Njegovo kontrolisanje svega

Ovo je jedna od najgorih vrsta muškaraca - onaj koji stalno optužuje za prevaru. I put do prodavnice za njega je potencijalna prilika za prevaru, a najgore je što nikad ništa neće umanjiti njegove strahove.

Gospodin "ne smiješ imati muške prijatelje"

Gospodin koji nije shvatio jednostavnu rečenicu da je ljubomora u redu samo u malim dozama. Možda vam i vjeruje, ali mrzi vaše muške prijatelje, za koje tvrdi da vam to nisu te da svi imaju skrivene namjere pa čak i oni zauzeti. Treba li vam to? Ne treba, piše Kolektiv.me.

Gospodin "neće se više ponoviti"

On se igra sa vašim emocijama, laže, možda i vara, ali bitno da svaki put kad pogriješi izgovara jednu te istu rečenicu - "neće se ponoviti". A uvijek se ponovi i još će se ponavljati, dok vi ne odlučite da je dosta