<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ivanić uputio telegram saučešća predsjedniku Nepala

SARAJEVO

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić uputio je telegram saučešća predsjedniku Nepala Ramu Baranu Jadavu povodom katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

27. april 2015, 12:00

 "U ime Predsjedništva BiH, njenih građana i u svoje lično ime, Vama i narodu Nepala upućujem izraze našeg najiskrenijeg saučešća. Sa velikom tugom smo primili vijest o razornom zemljotresu koji je pogodio Vašu zemlju, u kojem su povrijeđeni i stradali mnogi stanovnici Nepala, te uništen veliki broj stambenih kuća, kulturno-istorijskih spomenika i infrastrukturnih objekata", navodi se u telegramu saučešća.

U telegramu se dodaje da građani BiH u ovom teškom trenutku za Nepal saučestvuju u bolu za izgubljenim životima, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

"Molim Vas da porodicama stradalih prenesete izraze našeg najiskrenijeg saosjećanja, a povrijeđenima želje za što brži oporavak", navedeno je u telegramu.