<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Exit festival u Banjaluci: 14 žurki na čak osam lokacija širom grada!

EXIT festival, web portal Gradska lisica i Radio Gradski FM, pozivaju vas da budete dio velikog zabavnog gradskog karavana koji vas vodi u Novi Sad, na EXIT Festival od 09. do 12. jula, a kasnije i u Budvu, na Sea Dance Festival od 15. do 18. jula!

06. maj 2015, 12:00

Maj i jun su mjeseci koje će u gradu na Vrbasu, obilježiti 14 žurki na čak osam lokacija širom grada! Ova dešavanje su prilika da osvojite besplatne ulaznice za EXIT ili Sea Dance ali i da čujete sjajne bendove, odlične DJ-eve i razgazite cipele za skakanje i plesanje, da vas ne žuljaju na “đavi”, a kojih ćete se riješiti na najvećoj plaži Jadrana - Jazu!

Prvi događaj je rezervisan za Međunarodni dan borbe protiv fašizma, 9. maja, naime bićemo na Aquani, na koncertu koji nosi naziv “Živjeti slobodno” uz nastup Darka Rundeka, benda Hladno pivo i repera Ede Maajke. Zagrijavanje pred ovaj  koncert desiće se iste večeri, u subotu u kafeu “Barcelona”, uz b2b hip hop/r'n'b DJ set Exit PR tima BiH, Filipa i Danijela. Ponosno najavljujemo i druženje na koncertu kultnog sastava Straight Jackin, koji će nakon 4 godine nastupiti u Banjaluci u Klubu studenata, takođe u subotu ali 7 dana kasnije 16. maja.

Naredni petak, 22. maja u K.S.E.T. pabu vas čeka jedno od najuzbudljivijih drum'n'bass imena regiona, DJ Rahmanee, a dan poslije, 23. đuskamo u “Barceloni” uz muziku koju će da biraju DJ Filly i DJ Kazo u b2b DJ setu. Uz otvaranje takmičarske izložbe na temu festivalska kultura u “Delta” klubu ugostićemo legendarnog DJ Woodija, dok je kraj mjeseca maja rezervisan za vokalnu atrakciju iz Beograda, Single Ladies, koje će u svojstvenoj večeri dama, predstaviti svoju interpretaciju hitova svjetske pop zvijezde Beyonce. Ove dame će nastupiti u petak, 29. maja u pabu MacTire.

Jun donosi još zanimljivih događaja, prvi je u subotu, 6. juna u kafeu “Barcelona”, a muziku će birati jedan od uspješnih muzičkih producenata iz BiH, DJ Nebs. Sedam dana kasnije, 12. juna u Delta klubu očekuje nas LIVE Akustic nastup banjalučke grupe Alexandria. Sljedeći petak smo opet u Delta klubu, ovaj put uz DJ set 'polovine' poznatog DJ dvojca Digital Seekers, DJ Kazu, a već narednog dana, u kafeu Barcelona, imaćemo priliku čuti nastup sa potpisom Digital Seekers & DJ Filly. Bašta K.S.E.T. paba 26. juna u petak ugostiće DJ/producenta, dugogodišnjeg prijatelja EXIT festivala, Fedju Knajdla.



Duh EXIT festivala biće potpun u subotu 27. juna, na terasi Narodnog pozorišta Republike Srpske uz fantastičan koncept poznat pod nazivom Silent Disco, a 3. jula je završna žurka u  Delta klubu uz nastup DJ tandema Digital Seekers!

Više informacija  potražite na našoj Facebook stranici Exit BiH, kao i na zvaničnom sajtu festivala www.exitfest.org, a ne zaboravite da svakog vikenda možete uživati uz snimke nastupa izvođača na dosadašnjim izdanjima EXIT festivala u EXIT Weekend specijalu na frekvenciji radija Gradski FM.

Podsjećamo vas da ulaznice za exit festival i dalje koštaju samo 116 KM, ulaznice za Sea Dance festival 82 KM, a ulaznica za EXIT avanturu (EXIT festival + Sea Dance) svega 138 KM. U toku je i akcija 4+1, gdje za četiri kupljene ulaznice – petu dobijete besplatno!

Prodajna mjesta u Banjaluci:

MG Travel, Bana Lazarevića bb
Sebastijan Travel Agency, Kralja Petra I Karađorđevića 99a
Mjenjačnice Exchange (Tržni centar Merkator Banja Luka)