<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Policija objavila slike terorista (video)

Skoplje

Makedonska policija objavila je snimak sačinen od fotografija terorista privedenih u policijsku stanicu nakon hapšenja u žestokom okršaju u Kumanovu.

11. maj 2015, 12:00

Sud u Skoplju odredio je pritvor do 30 dana za 30 pripadnika terorističke organizacije koji su juče uhapšeni nakon dvodnevnog pružanja otpora pripadnicima policije.

Od 30 uhapšenih terorista 18 su sa Kosova, dvojica su makedonski građani sa boravkom na Kosovu, devetorica su državljani Makedonije i jedan je albanski državljanin sa boravkom u Njemačkoj. 

Većina njih je izjavila da su u Makedoniju ušli ilegalno. 

Dvadeset i tri osobe osumnjičene su da su počinili krivična djela teroristička prijetnja ustavnom poretku i bezbijednosti, udruživanje radi neprijateljske djelatnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje i promet oružja i eksplozivnih supstanci. 

Sedmorica su osumnjičeni za krivična djela teroristička prijetnja ustavnom poretku i bezbijednosti i udruživanje radi neprijateljske djelatnosti, saopštio je skopljanski sud.