<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Završene pretkvalifikacije velikog m:tel-ovog takmičenje u brzom kucanju SMS-ova

Dijana Smiljanić iz Banjaluke posljednja finalistkinja takmičenja "Vrući prsti"

19. maj 2015, 12:00

Posljednji krug pretkvalifikacija velikog m:tel-ovog takmičenja u brzom kucanju SMS-ova "Vrući prsti" sinoć je uspješno održan na banjalučkom Trgu Krajine, te je ovo zanimljivo takmičenje tako dobilo i osmog finalistu.

Nakon pretkvalifikacija u sedam gradova širom BiH, Banjalučani su pokazali svoju vještinu brzog kucanja popularnih kratkih poruka, a za titulu najbržeg i učešće u finalu borilo se 27 takmičara.

Takmičarska atmosfera na Trgu Krajine bila je dodatno pojačana prisustvom velikog broja zainteresovane publike, koja je bodrila svoje favorite. Ipak, na kraju je titula najbržih prstiju Banjaluke mogla pripasti samo jednom takmičaru, a kako se približavao finalni krug, tako su i protivnički parovi kucali sve brže.

Peti krug donio je okršaj između Dijane Smiljanić i Jelene Stanetić, koji je bio zaista napet, jer je razlika u njihovim rezultatima iznosila svega par sekundi. Dijana je na kraju trijumfovala, a posljednju poruku otkucala je za samo 53 sekunde.

Dijana je na poklon dobila i LG Click & Talk bežične slušalice sa mikrofonom, koje se preko bluetooth-a povezuju sa telefonom, te status finaliste za učešće u završnom takmičenju, koje će takođe biti održano na Trgu Krajine.

Kada je u pitanju veliko finalno takmičenje u Banjaluci, najbrže i najspretnije kucače kompanija LG će nagraditi vrhunskim smartfonima. Tako će najbrži takmičar osvojiti pametni telefon LG G3 S, drugoplasirani LG L80, a za treće mjesto nagrada će biti telefon LG L40.

Slijedi lista svih finalista takmičenja "Vrući prsti":

1. Alma Šehović, Tuzla
2. Ljiljana Ristić, Brčko
3. Almer Vatreš, Sarajevo
4. Marko Đurić, Doboj
5. Milica Pustivuk, Bijeljina
6. Andrea Čarapina, Mostar
7. Tamara Samardžić, Trebinje
8.Dijana Smiljanić, Banjaluka

Veliko finale takmičenja ‘Vrući prsti’ biće održano u subotu 23. maja na Trgu Krajine u Banjaluci sa početkom u 18 časova.