<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Revijalci Jelen Demofesta predstavljaju novi spot

Saradnja Who See i Maat Bandy dobila i video verziju...

20. maj 2015, 12:00

Who See, slavni crnogorski hip hop tandem i revijalni izvođači ovogodišnjeg Jelen Demofesta,  udružili su snage sa beogradskom jazz pjevačicom umjetničkog imena Maat Bandy u numeri "Ja bih", za koju je spot režirao Zoran Marković Zonjo, jedan od članova žirija prošlogodišnjeg Jelen Demofesta.

Nakon spotova "Dinamida", "Nemam ti kad" i "Đe se kupaš", ovo je četvrti video sastava Who See sa aktuelnog albuma "Nemam ti kad".

"Spot uspješno prati tu tripoznu atmosferu pjesme, jer je i samo snimanje bilo pomalo nadrealno. Između ostalog, uspjeli smo da rekreiramo čuvenu scenu iz filma 'Forrest Gump' u kojoj Forrest prestaje da trči, snimajući je na originalnoj lokaciji Monument Valley u državi Juta ili da uhvatimo pustoš milionskog grada Finiksa u Arizoni, i to sve kroz vizuru šarmantnog pingvina koji na svom putu traži ljubav i prijateljstvo", kaže Zonjo o spotu, koji je sniman početkom godine u Americi i Crnoj Gori.

Dodaje da se nada da je i spot odskočio od standardnih video produkcija "u kojima se obavezno momak i djevojka vole pa svađaju dok piju vino ili bosi šetaju plažom", kao što je i pjesma produkcijski pošla korak naprijed u odnosu na regionalne numere hip-hop žanra.

Inače, glas Maat Bandy je vizuelizovala Biljana Mišić iz Kruševca, jedna od trenutno najtraženijih balkanskih glumica koja živi i radi u Holivudu, a u spotu se pojavljuju i još dvije atraktivne djevojke -  Abi Aleksander i Sofi Monro.

Fotografiju spota potpisuje Miodrag Marković, kolor korekciju Toni Pendo, Lala Smith i Petar Burić su dali produkcijsku podršku, dok je spot sa Zonjom montirao upravo član sastava Who See – Noyz.

Podsjećamo, Who See će nastupiti u revijalnom dijelu programa ovogodišnjeg Jelen Demofesta koji će biti održan od 16. do 18. jula.