<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

20 činjenica o Robiju Vilijamsu koje niste znali

Čovjek milenijuma stiže u Beograd!

21. maj 2015, 12:00

Gotovo da je teško povjerovati u to da je Robi Vilijams prije čak 25 godina prvi put zasijao svjetskim TV i radio stanicama. Četvrt vijeka karijere najtraženije svjetske pop ikone ispratili su mnogobrojni hitovi i faze, od zapaljenja vatre na samom početku pjesmom - "Relight My Fire", preko anđela - ’’Angels’’, ’’Rock DJ’’, pa do inspirisanosti grupom ’’Kiss’’ koja ga prati tokom svih ovih godina.

Za sve ljubitelje njegove muzike devedesetih i dvijehiljaditih, Robi Viliams donosi nam najnoviju turneju  ''Let Me Entertain You'' u Beograd 17. juna na Ušću, a kako sam naziv kaže – očekuje nas vrhunska zabava!

Dok traje predkoncertna euforija praćena potražnjom ulaznica koje su gotovo potpuno rasprodate iako je dva meseca do Robijevog nastupa, tragali smo malo sve do 1974. godine i samo za vas izvukli 20 činjenica koje niste znali o Gospodinu Milenijumu!

1.Robi je u horoskopu vodolija, rođen 13. februara 1974. godine u mjestu Stouk na Trentu, Štafordšir, UK.

2.Kao i svaki ostrvljanin, Robi je veliki fan fudbala i navija za klub ''Port Vale'' iz Prve engleske lige, a posjeduje i akcije ovog kluba.

3.Prije muzičkog proboja na sceni sa bendom ''Take That'' 1990. godine, Robi je bio prodavac duplog stakla ali kako i sam priznaje – ne pretjerano uspješan.

4.Sa 16 godina je postao član benda ''Take That'' pošto je njegova majka vidjela oglas u lokalnim novinama.

5.Otac mu je poznati bitanski komičar, Pit Konvej.

6.2010. godine pokrenuo je sopstvenu karaoke igricu na Wii, pod nazivom ’’Pjevamo sa Robijem Vilijamsom’’.

7.Petar mu je zvanično srednje ime, ali po krštenju u katoličkoj crkvi dobija novo srednje ime – Maksimilijan.

8.2011. godine njegovo bogatstvo je procijenjeno na 90 miliona funti.

9.Prije nego što se oženio 2010. godine za Ajdu Fild, koju je upoznao na sastanku na slijepo, bio je u vezi sa: Kameron Dijaz, Anom Fril, Nikol Eplton, Tarom Palmer – Tomkinson i mnogim drugim ljepoticama, što je sasvim očekivano od Robija koji je zvanično patio od seksulne zavisnosti.

10. Poslije žestoke svađe sa komšijom u Los Anđelesu - zarad pomirenja, kupio mu je Bentli od čak 400 hiljada dolara! Ne želi svako da komšiji crkne krava ili Bentli.

11.Osvojio je čak 17 Brit nagrada, više nego svi drugi.

12.Vjerovali ili ne, Robijeva najpoznatija i mnogima najdraža pjesma ''Angels'' zauzela je tek 4. mjesto na britanskim listama. Uprkos velikoj popularnosti, ova pjesma se nije ni u drugim zemljama našla na vrhu top lista.

13.Pjesma ''Milenium'' iz 2000. godine bila je njegov prvi solo koji zauzeo prvo mjesto na listama, a upravo ovom pjesmom počinje najuspješniji period u Robijevoj karijeri.

14.2005. godine pozajmio je glas glavnom junaku - psu Dugalu u crtanom filmu ''Magična vrteška''.

15.Iako ima 41 godinu, Robi i dalje nema vozačku dozvolu, zbog čega ne može da vozi.

16.Posjeduje svoju liniju odeće ''Farrell''.

17. Tokom ''Džeremi Kajl šoa“ 2008. godine, Robi je izjavio da je u svom životu vidio tri NLO objekta i je da je oduvijek bio zainteresovan na tu temu.

18. Album iz 2009. godine ''Reality Killed the Video Star’’  je Robijev jedini solo album koji nije zauzeo prvo mjesto na muzičkim listama već drugo.

19. Duet sa Nikol Kidman ’’Somethin’ Stupid’’, inače obrada pjesme koju originalno izvode Frenk i Nensi Sinatra, momentalno je zauzeo prvo mjesto svih top lista.

20. Album ’’I've Been Expecting You’’ prodat je u najviše kopija – od izlaska pa do sad ostvarena je impozantna cifra od čak 2,556,042!

Svi koji još uvijek nisu nabavili svoje karte za predstojeći pop spektakl u Beogradu, još uvek mogu kupiti karte za:  Parter A po cijeni od 43,72 evra, odnosno Parter B po redovnoj cijeni od 35,26 evra.

Ulaznice za Fan pit koštaju 60,65 evra, a za Fan pit gold 77,57 evra.

www.robbiewilliams.rs
www.facebook.com/events/340701939474319

Organizatori koncerta su Exit Team i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA produkcije.