<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dragan Nikolić u bolnici, stanje nije kritično

Velikan našeg glumišta, Dragan Gaga Nikolić, ponovo je u bolnici Kliničkog centra u Beogradu, gde je u februaru operisan na Klinici za digestivne bolesti.

22. maj 2015, 12:00

Kako „Novosti“ saznaju iz krugova bliskih porodici, jedan od naših najpopularnijih glumaca je poslije oporavka u ponedjeljak prebačen na kućno liječenje, ali se zbog visoke temperature opet nalazi na odjeljenju Intenzivne njege. I mada neki naši mediji objavljuju da je njegovo stanje znatno pogoršano, da je zbog nemogućnosti disanja priključen na aparate i da se ljekari bore za njegov život, po informacijama do kojih su došle „Novosti“, Gaga Nikolić nije u tako kritičnom stanju, a na odjeljenju Intenzivne nege je zbog zaštite od eventualnih infekcija.
Prije nego što je u ponedjeljak napustio bolnicu bio je znatno oporavljen. Uz Milenu Dravić, njegovu suprugu, gotovo svakodnevno ga je obilazio njegov kolega i prijatelj Žarko Laušević, koji boravi u Beogradu zbog snimanja novog filma. Gaga Nikolić je dosta vremena provodio u razgovoru sa njim i bio je dobro raspoložen. 

Da podsjetimo, Nikolić je u oktobru 2014.godine primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom, gde je proveo nekoliko dana na hirurgiji Kliničkog centra u Beogradu. 

Iako je prije par godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za beogradske medije je rekao da je njegovo zdravstveno stanje "privatna stvar". 


Pojedini mediji su tada pisali da je Nikolić bio na ispitivanjima zbog problema sa debelim crijevom. 

Izvor: Novosti.rs