<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Stevandić: Tadić sam sebi sastavio Gradski odbor

BANJALUKA

Bivši član Glavnog odbora SDS-a Nenad Stevandić rekao je da nije poštovana procedura za održavanje sjednice Gradskog odbora SDS-a, jer nije bilo dovoljno članova za rad ovog tijela, te da je zasjedanje prošlo više u napadima na predsjednika tog odbora Ognjena Tadića nego na njega.

26. maj 2015, 12:00

"Ognjen Tadić je sam sebi sastavio Gradski odbor, koji nije izabran po Statutu", rekao je Stevandić komentarišući Tadićevu tvrdnju da je njegova ostavka na sve funkcije i članstvo u SDS-u prihvaćena jednoglasno.

Stevandić je naglasio da na jučerašnjoj sjednici Gradskog odbora SDS-a nije došla većina članova tog organa.

"Moram reći da Tadić nije kandidovan ni za Glavni odbor, već će ga /predsjednik SDS-a Mladen/ Bosić tamo kooptirati. Tadićev legitimitet postoji samo tamo gdje ima dovoljno Bakirovih ruku da ga potvrdi", naglasio je Stevandić.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka Ognjen Tadić rekao je sinoć Srni da Stevandić više nije član ove stranke i da je to prihvaćeno bez ijednog glasa protiv.

Stevandić je juče podnio ostavku na sve funkcije i članstvo i SDS-u.