<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Andre Aju stiže u Vječni grad!

Dugogodišnji ofanzivni vezista Marselja Andre Aju izuzetno je blizu potpisa za Romu. To je potvrdio njegov agent Bruno Satin, koji je objelodanio da je fudbaler iz Gane, kome uskoro ističe ugovor sa francuskim gigantom, još ranije pružio ruku Rimljanima.

28. maj 2015, 12:00

"On je imao dogovor sa Romom, koji se ticao direktnog plasmana u Ligu šampiona", rekao je Satin.

Roma je pobjedom u rimskom derbiju to ostvarila, pa sada nema prepreka da i zvanično potpiše višegodišnji ugovor sa odličnim fudbalerom.

"On je sjajan igrač, sposoban da postigle veliki broj golova i značajan broj asistencija", dodao je agent 25-godišnjeg fudbalera, piše Mozzartsport.

Aju je navodno sinoć u Varšavi gledao finale Lige Evrope u društvu sa predstavnicima Rome i dogovorio godišnju platu od 3.000.000 evra.

Brzonogi fudbaler se u posljednjih nekoliko mjeseci povezivao sa brojnim evropskim klubovima, među kojima se najglasnije spominjao Liverpul. Ipak, po svemu sudeći presudiće učešće u elitnom evropskom takmičenju.