<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Banjaluka: EXIT takeover se nastavlja!

Nakon uzbudljivog vikenda i dvije fenomenalne žurke, na kojima su nam muziku birali DJ Rahmanee u KSET pabu i DJ Filly i DJ Kazo u b2b setu u kafeu Barselona, EXIT takeover se nastavlja!

28. maj 2015, 12:00

U petak, 29. maja u banjalučkom klubu "Delta" biće otvorena izložba najboljih radova pristiglih na konkurs "Festivalska kultura". Riječ je o radovima domaćih kreativaca koji su imali zadatak da u formi plakata ili fotografije sa odgovarajućom tipografijom iskažu svoje viđenje festivalske kulture.

Cilj projekta je zbližiti publiku i kreativce, animirati mlade i širiti festivalsku scenu u smjeru savremenih shvatanja i trendova. Izložba najboljih radova biće otvorena u 21 čas, a možete je pogledati do 12. juna, kada ćemo na istom mjestu proglasiti pobjednike. Najbolja tri rada izabraće stručni žiri koji čine predavači sa Grafičkog odsjeka na Univerzitetu u Banja Luci: dr Predrag Terzić, dr Miodrag Manojlović i mr Renato Rakić.

Nagrade su:

1. mjesto: paket ulaznica za EXIT Avanturu (četvorodnevne ulaznice za EXIT festival i Sea Dance festival),
2. mjesto: četvorodnevna ulaznica za EXIT festival
3. mjesto: četvorodnevna ulaznica za Sea Dance festival

Uz otvaranje takmičarske izložbe u “Delta” klubu ugostićemo legendarnog DJ Woodija, provjerenog eksperta za sjajne žurke.

Istovremeno, čekamo vas i u MacTire pabu, gdje nastupa vokalna atrakcija iz Beograda "Single Ladies", koje će nam se predstaviti interpretacijom hitova svjetske pop zvijezde Beyonce.

Ulaz na oba događaja je besplatan.

Podsjećamo vas da je u toku akcija "4+1", u okviru koje je za ekipu od pet ljudi peta ulaznica – besplatna, koja je aktuelna do petka 05. juna 2015.god.

Još uvijek traje i posebna ponuda EXIT festivala i OK festa. Naime, posjetioci ovogodišnjeg OK Festa na Tjentištu imaju mogućnost kupovine paketa (ulaznica+kamp) za EXIT, SEA DANCE ili Avanturu (Exit + Sea Dance) po vrlo povoljnim uslovima, već od 135 KM.
Ulaznice za Exit festival koštaju 116 KM, a ulaznice za Sea Dance festival 82 KM.

Prodajna mjesta u Banjaluci:
- MG Travel, Bana Lazarevića bb,
- Sebastijan Travel Agency, Kralja Petra I Karađorđevića 99a,
- Mjenjačnice Exchange (Tržni centar Merkator Banja Luka).