<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nevjerovatna avantura jednog Britanca: Napio se u Minhenu, a probudio se...

Londonac Džordan Adams odlučio je da sa prijateljima za vikend skokne do MInhena, ali ono što mu se poslije desilo sigurno nikako nije planirao.

29. maj 2015, 12:00

 Naime, subotnje veče u Minhenskoj pivnici odvelo je Adamsa na čudan put. Kada je malo popio on je odlučio da je vreme da ide u hotel.
Ipak, kako je bio previše pijan da bi se vratio do hotela odlučio je da se malo pribere u hladnoj noći, te legne među torbe i kofere u "bunkeru“ obližnjeg turističkog autobusa. 

Došao je k sebi tek kada ga je ljuti vozač otkrio. NIšta ovo ne bi bilo strašno da on nije shvatio da se nalazi u Cirihu! 

“Pomislio sam da se tako zove neki deo Minhena. Ali, onda sam ugledao zastavu Švajcarske i po okolnom pejsažu shvatio da to sigurno nije Minhen“, kaže Adams za “Dejli Mejl“. 

Alkohol je učinio da Adams umesto 30 metara do hotela pređe 320 kilometara. Kako sa sobom nije imao ništa od dokumenata samo pukom srećom se izvukao pred švajcarskom policijom koja ga je sprovela na voz nazad za Minhen. 

Kako kaže, najstrašniji deo ove priče je kada je svojih 660 kilometara morao da objasni svojoj supruzi.