<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ludnica u Napulju, Lacio u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri Lacija pobijedili su Napoli u gostima sa 4:2, u posljednjem kolu Serije A i tako obezbijedili kvalifikacije za Ligu šampiona.

01. juni 2015, 12:00

Rimljani su pred posljednje kolo imali tri boda više od Napolitanaca na trećem mjestu, a domaćinu je trijumf bio neophodan.

Lacio je na poluvremenu imao sve u svojim rukama, vodio je sa 2:0 golovima Parola i Kanderve, ali je u nastavku Napoli bio blizu šokantnog preokreta.

Tim Rafe Benitesa krenuo je sjajno u nastavku, a Gonzalo Iguain je golovima u 55. i 64. minutu donio izjednačenje. Argentinac je na kraju ipak bio tragičar, pošto je u 76. minutu očajno izveo penal, šutirao je preko gola, a gosti su taj promašaj kaznili.

U samom finišu Onazi i Klose su postigli golove za pobjedu Lacija, koji će naredne sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, prenosi B92.

Obje ekipe meč su završile sa desetoricom. U ekipi Lacija je isključen Parolo u 62. minutu, a u sastavu Napolija Gulam u 71. minutu.