<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Na kafi sa magazinom BUKA u Hercegovini: Ljubuški, Čapljina, Mostar, Trebinje

09. juni 2015, 12:00

U četvrtak i petak družimo se sa našim čitaocima u Hercegovini.


U četvrtak 11. juna u 12 sati posjetićemo Ljubuški u saradnji sa Udrugom mladih Agape u "No name" Rock Cafe.

Istog dana posjetićemo i Čapljinu, gdje u saradnji sa Odjelom za kulturu i komunikacije Udruge Geocultur organizujemo druženje u ljetnoj terasi Absolute Cluba, s početkom u 15:00.


Četvrtak 11. juna sa početkom u 19:30 sa drugarima iz OKC Abrašević organizujemo druženje sa čitaocima iz Mostara. Lokacija OKC Abrašević.


U petak 12. juna družimo se sa našim čitaocima u Trebinju sa početkom u 19:30 u kafeu "Klub". Naši domaćini biće drugari sa portala Moja Hercegovina



Podsjećamo, Magazin BUKA tokom juna održava javne prezentacije u više gradova u BiH.

Kroz predstavljanje svog 15-godišnjeg rada u sferi medija, želimo ukazati na mogućnosti novih medija u pružanju podrške građanskim inicijativama i akcijama.

Tokom prethodnih nekoliko dana posjetili smo Drvar, Bihać, Bosanski Petrovac i Prijedor a planiramo doći i u Srebrenicu, Bratunac, Sarajevo,  Zenicu, Tuzlu, Doboj a možda i u Tvoj grad.

Ako misliš da bi Tvom gradu ili Tebi lično bilo korisno da se upoznamo, razgovaramo i razmijenimo znanja i iskustva u upotrebi novih medija i društvenih mreža za podršku i učešće u građanskim akcijama.

Pozivamo predstavnike lokalnih medija (lokalnih novina, radio i TV stanica, internet portala, blogere), lokalne nevladine organizacije i formalne i neformalne aktivističke grupe i sve koji su zainteresovani da nam se jave kako bismo zajedno organizovali druženje u Vašem gradu.


Da pojednostavimo, pozivamo Te da nas pozoveš na kafu!