<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kampovi Exit Avanture na najljepšoj plaži na Dunavu i na najboljoj plaži Evrope!

Ove godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – pješčana plaža!

25. juni 2015, 12:00

Sve kampere Exit Avanture obradovaće ovogodišnja lokacija za Exit Village, odnosno najstarija, najveća i po mnogima najljepša pješčana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand! Ubjedljivo omiljena lokacija za kampere u istoriji Exit festivala, zbog koje su svojevremeno čak i Novosađani podizali svoje šatore, ne bi li osjetili delić jedinstvenog Exit Village iskustva, i ove godine se vraća u punom sjaju. Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva na desetine hiljada mladih ljudi iz cijelog svijeta i brojnih svjetskih medija, koji su dugo nakon posjete Novom Sadu, svjedočili o ljepotama dunavske Kopakabane. Ultimativna ljetna avantura nastaviće se u Sea Dance kampu, smještenom na Jazu, čuvenoj jadranskoj plaži koju je  vodeći svjetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih evropskih plaža! Sea Dance kamp se nalazi na samoj obali, svega 50m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu.

Boravak u kampovima Exit Avanture za goste iz cijelog sveta biće nezaboravno iskustvo, koje će dodatno pronijeti glas širom planete o ljepotama Novog Sada i Budve, te njihovim plažama Štrand i Jaz. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Exit i Sea Dance kampova, čime koncept festivalskog ljetovanja velike Exit Avanture, postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta!

Exit Village biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 7. do 14. jula, a cijena sedmodnevnog boravka po osobi u pretprodaji iznosi 2.990 din, dok će na recepciji kampa iznositi 3.500 din. Sea Dance kamp otvoren je od 13. do 20. jula, dok je cijena sedmodnevne propusnice po osobi 30 u pretprodaji, odnosno 35 evra na recepciji kampa.

Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, trenutno može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni  drugi paketi koji sadrže smještaj u kampu, prevoz, kao i druge smještajne opcije, a cijene aranžmana za pravo festivalsko ljetovanje od 7. do 20. jula, na dvije pješčane plaže, počinju već od 99 evra!

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Exit i Sea Dance kampova, biće obijezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni! Nezaboravno festivalsko ljeto u kampovima EXIT avanture može da počne za 3, 2, 1, sad!

Ulaznice po staroj cijeni samo do 30. juna!

Ulaznice za Exit koštaće 116 KM, odnosno 138 KM za cijelu Exit Avanturu, još samo do 30. juna, poslije čega njihova sljedeća cijena biće 130 KM za Exit, odnosno 150 KM za Exit i Sea Dance.
Prodajna mjesta u Banjaluci:
- MG Travel, Bana Lazarevića bb
- Sebastijan Travel Agency, Kralja Petra I Karađorđevića 99a
- Mjenjačnice Exchange (Tržni centar Merkator Banja Luka)