<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Đoković oduševio cijeli svijet: Prekinuo meč, spasio ptičicu i dobio ovacije stadiona

Već prvog dana Wimbledona najbolji svjetski tenisač Novak Đoković oduševio je sve svoje navijače diljem svijeta. Učinio je to tako što je spasio malenu ptičicu tijekom meča prvog kola, a vijest je prenijela većina svjetskih medija.

01. juli 2015, 12:00

Đokovićev suparnik u prvom kolu bio je Nijemac Philipp Kohlschreiber, a meč je obilježila ptičica koja je sletjela na teren tijekom meča. Đoković je odmah prekinuo meč da ptica ne bi nastradala, a za svoj je potez nagrađen ovacijama.

Meč je naposlijetku nastavljen i Đoković je brzo obavio posao s tri puta po 6:4 i plasirao se u 2. kolo. Ptičica je prvo sletjela na Kohlschreiberovu polovicu terena prije nego li je preletjela na Đokovićevu polovicu.

Nije trebalo proći puno vremena da ptičica dobije i vlastiti Twitter profil i oglasi se, a dakako, isti su otvorili teniski fanovi.



"Za one koje gledaju od kuće. Ja imam najbolje mjesto na terenu", stoji u jednom od tvitova ptičice za koju se na Twitteru navelo da favorizira Đokovićevog suparnika.