<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kako je Zuzana rasplakala Novaka...

Izvijesna Poljakinja Zuzana Šišak uspjela je da rasplače prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića – postavivši emotivan video-klip o njegovom životu.

02. juli 2015, 12:00

U spomenutom animiranom filmu, koji prati život najboljeg sportiste svijeta od ranog djetinjstva, vide se sve stvari kroz koje je momak sa Banjice morao do prođe do svjetskog vrha.

Na početku klipa – simbolično nazvanog 'Ajde!' – vidi se kako mlađani Novak gleda trijumf svog idola Pita Samprasa na Vimbldonu 1993. godine.

U izuzetno emotivnom klipu vide se počeci prvog tenisera svijeta na Kopaoniku, i riješenost Novaka da jednog dana od bude taj koji će podići trofej najprestižnijeg turnira na svijetu. 

S druge strane, nažalost, tu je i sve ono što je pratilo veliki broj naših sportista na putu do vrha svijeta – treninzi u nehumanim uslovima, po bazenima, nezavršenim terenima, ali i NATO agresija na Srbiju 1999. godine kada je veliki broj naših sugrađana izgubio život. 

Takođe, stvar koja se nekako izdvaja nalazi se u posljednjim sekundama klipa, suština svega, kada tri dječaka mijenjaju uloge sa Noletom iz 1993. godine. 

"Ostao sam bez riječi zbog ovog videa! Prisjetio sam se toliko važnih momenata iz svog života da su mi bukvalno oči pune suza. Počastvovan sam, ma dirnut sam ovim djelom! Zuzanna pred tobom su sjajni uspjesi, nema sumnje. Mnogo ti hvala na ovom videu", napisao je Novak na svom fejsbuk profilu.