<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Festival sedam jezera

<p>Festival je zamišljen kao underground festival na kojem će se svake godine okupljati ponajbolji bendovi iz regije, a prije svega će poslužiti kao promocija kvalitetnih mladih bendova. Ove godine osim tri dana festivala održat će se i nulti dan festivala na kojem će nastupati mlada imena, ali bez klasicnog headlinera.</p>

14. april 2011, 12:00

Ovo ljeto od 22.-24.07. održati će se Festival sedam jezera na Peračkom blatu na Baćinskim jezerima udaljenim 3 km od Ploča. Festival je zamišljen kao underground festival na kojem će se svake godine okupljati ponajbolji bendovi iz regije, a prije svega će poslužiti kao promocija kvalitetnih mladih bendova. Ove godine osim tri dana festivala održat će se i nulti dan festivala na kojem će nastupati mlada imena, ali bez klasicnog headlinera.

Pokretači ovog festivala su Rade Ostojić i Ivica Marinović kojima je glavni cilj održavanje rock scene na području Ploča, gdje mladi ljudi kroz godinu nemaju skoro nikakav sadržaj.

U sklopu festivala biti će otvoren besplatni kamp, a cijena karte će inositi povoljnih 140 kuna u predprodaji za sva tri dana.

Već su potvrđena slijedeća imena : S.A.R.S., Ivan Vragolovich, Ruiz, Vlasta Popić, S3ngs, Čopor, Vuneny, Siledžije, Ovako Zvučimo, Autogeni trening, Olovni ples, Embassy 516, Stuttgart Online, Manisent i mentalnost, Antenat, Kanda Kodža i Nebojša, Dječaci, dok pregovori sa finalnim headlinerima još traje, a to će kako organizatori kažu najvjerovatnije biti Darko Rundek i Majke. Također valja napomenuti i to da će prije bendova priliku za nastup dobiti mladi i perspektivni lokalni DJ-evi.

Na prošlogodišnjem festivalu prisutovalo je oko 3000 ljudi, a ove godine s obzirom na line up očekuje se još više.
U sklopu festivala biti će otvoren besplatni kamp, a cijena karte će inositi povoljnih 140 kuna u predprodaji za sva tri dana.

Ovakve akcije su čisti primjer omladinskog aktivizma u cilju održavanja rock scene i predstavljanja afirmiranih i neafirmiranih mladih glazbenika.

Pored dobre organizacije zasigurno ce vas oduševiti gostoprimstvo i entuzijazam pločana koji su svakako zaslužili da dođete , uživate i podržite Festival sedam jezera.