<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Težak poraz Zvezde, minimalna pobjeda Čukaričkog

BEOGRAD

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras od kazahstanskog Kairata sa 2:0 (1:0) u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

03. juli 2015, 12:00

Pred više od 25.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" strijelci za Kazahstance bili su Gohu u 45. i Dos Santos u 64. minutu.

Zvezda je skoro čitav meč odigrala sa 10 fudbalera, pošto je već u drugom minutu isključen Savo Pavićević.

Revanš je 9. jula u Almatiju.

Fudbaleri Čukaričkog pobijedili su večeras u Sloveniji ekipu Domžala sa 1:0 (1:0) u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica je odigrana na stadionu Sportski park u Domžalama pred 800 gledalaca, a sudio je Bart Vertenten iz Belgije.

Osvajač Kupa Srbije poveo je u 42. minutu kada je precizan sa bijele tačke bio kapiten Igor Matić. Prethodno je Pavlovića u skoko gurnuo defanzivac Horić.

Revanš je za sedam dana na stadionu na Banovom brdu.

Trener Fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je večeras da je ekipa Domžala i dalje u prednosti, iako je njegov tim u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope slavio u Sloveniji minimalnim rezultatom.

"Završeno je prvo poluvreme. Bez obzira na rezultat i dalje su šanse na strani Domžala, to su pokazali večceras kada su sa igračem manje odigrali dobro čitavo drugo poluvreme. Igra se utakmica u Beogradu i sve je otvoreno", rekao je Milojević na konferenciji za medije poslije meča.

Njegov kolega Luka Elsner nije bio zadovoljan igrom njegovog tima u prvom poluvremenu.

"Zamjeram mom timu na prikazanoj igri u prvom poluvremenu. Totalno pasivno smo igrali, nismo bili agresivni i čekali smo protivnika, iako smo bili domaćini. U drugom poluvremenu je bilo drugačije", rekao je Elsner.