<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Grupe „Elemental“, „Brkovi“ i „Zabranjeno pušenje“ prve festivalske večeri „OK festa“ oduševili publiku na Tjentištu!

Prvi dan festivala za mlade „OK Fest“, koji organizuje Ferijalni savez RS, u saradnji sa Nacionalnim parkom Sutjeska, obilježili su odlični nastupi headlinera.

04. juli 2015, 12:00

Veče za pamćenje sinoć su svim posjetiocima priuštili muzičari „Elementala“, „Brkova“ i „Zabranjenog pušenja“. Za zagrijavanje publike pobrinuo se i bend “M.O.B.S”, koji je na main stage izašao u 19 časova, a pred sami izlazak headlinera nastupila je i banjalučka grupa “Shanghai Street Fight”.

Pravu euforiju u publici izazvao je izlazak popularnog “Elementala”, a pored njih posjetioce je zabavljao i bend “Brkovi”. Uzavrelu atmosferu dodatno je uljepšao izlazak “Zabranjenog pušenja” , čiji su članovi kultnim hitovima publiku zabavljali do ranih jutarnjih časova.

Prije početka bogatog muzičkog programa drugi dan OK Festa nastavlja se raftingom i planinarenjem. Na našem OK stage-u u OK kampu, danas će svim posjetiocima provod za pamćenje priuštiti DJ Sassja i bend „Krugovi u žitu“. Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja. Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajna ostvarenja, čija će se projekcija biti u našoj cinema zoni, a za sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras u 21.15 časova biće prikazan film  “Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju“.

Posebno nas raduje i podatak da je jučerašnja posjećenost u OK kampu bila rekordna.