<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kit Ričards: Pušim marihuanu svakog jutra

Kit Ričards ima 71 godinu, ali i dalje se ne odriče kanabisa.

28. juli 2015, 12:00

Gitarista čuvene grupe The Rolling Stones priznao je da i dalje puši marihuanu svakog jutra i to “strogo kalifornijsku”.

“Jedna od najboljih stvari koja se desila je što je mapa Amerike pozelenela (misli na države SAD koje su legalizovale marihuanu). Da li je zdrava na duge staze, ne znam”, rekao je čuveni muzičar za Mojo magazin.

Ričards je već otvoreno govorio o svojoj vezi s narkoticima u prošlosti, a za Mens Journal je 2013. izjavio da mu oni nisu oštetili zdravlje.

Inače, 71-godišnjak je koristio heroin sve do petog hapšenja 1978. zbog posedovanja ove droge, a odrekao se kokaina kada je pao sa drveta berući kokose, zbog čega mu je bila potrebna operacija.

“Kao što je Čerčil rekao za alkohol: ‘Verujte mi – uzeo sam mnogo više od alkohola, nego što je on uzeo od mene!’ Tako se i ja osećam u pogledu dopa i sličnih stvari. Dobio sam nešto od svega toga”, rekao je on za MJ 2013.

Izvor Independent/B92