<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

“Restless”: Poslušajte novu pesmu grupe New Order

New Order objavio je prvi singl koji će se naći na njihovom najnovijem albumu, Music Complete.

28. juli 2015, 12:00

“Restless”prikazuje grupu kako posmatra život u modernom svijetu. Ovo je klasična New Order pjesma koja mami slušaoce, uvodeći u atmosferu za cijeli “Music Complete” album.


Music Complete biće objavljen 25. septembra 2015 na CD-u, za download i u limitiranom broju ploča. 

Takođe, biće objavljen ekskluzivna osmodelna deluxe vinil kolekcija koja će uključivati album plus produženu verziju svih 11 pjesama na ploči u boji.

Music Complete producirao je New Order izuzev “Singularity” i “Unlearn This Hatred” koje je producirao Tom Rowlands. Miks je poveren Craig Silveyu, izuzev pesme “Plastic” koju je miksovao Richard X. 

Na albumu su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu “Superheated” snimio Brandon Flowers, Iggy Pop sa Stray Dogom i Elly Jackson (La Roux) gostuju na “Tutti Frutti” kao i na pesmama “People On The High Line” i “Plastic”. Gudačke delove izveo je ansambl Manchester Camerata prema aranžmanu Joe Duddella. Umetnička režija poverena je dugogodišnjem saradniku Peteru Savilleu. 

Članovi New Order su: Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman i Phil Cunningham 

MUSIC COMPLETE sadrži pesme:

  1. Restless
  2. Singularity
  3. Plastic
  4. Tutti Frutti
  5. People On The High Line
  6. Stray Dog
  7. Academic
  8. Nothing But A Fool
  9. Unlearn This Hatred
  10. The Game
  11. Superheated