<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nik Vujičić raznježio obožavatelje novim porodičnim fotografijama

Jedan od najpoznatijih svjetskih motivacionih govornika Nik Vujičić, uskoro bi trebalo da postane otac po drugi put, a za to vrijeme odlučio je da sa svojim pratiocima na Fejsbuku podijeli najnovije porodične fotografije.

30. juli 2015, 12:00

Vujičić je u početkom februara saopštio radosnu vijest na svojoj Fejsbuk stranici, ispod porodične fotografije sa njegovim sinom Kijošijem u krupnom planu. 

“Šta to piše na Kijošijevoj majici? Zaista, on će biti Najbolji stariji brat na svijetu. Trudni smo oko 12 nedjelja!! Hvala ti, Bože, na ovom dragocjenom i izvanrednom poklonu i blagoslovu!! Hvala svima na ljubavi, molitvama i podršci!”, napisao je Vujičić.


Nedavno su na njegovom Fejsbuk profilu osvanule i nove fotografije na kojima je prikazano kako porodica spokojno provodi vrijeme na plaži. 

Da podsjetimo, Nik koji je rođen bez ruku i nogu zbog rijetkog poremećaja, tetra-amelia sindroma, danas je poznat po pozitivnom stavu i tome što svojim govorima pruža motivaciju i podršku milionima ljudi širiom svijeta. 

Par je prvog sina dobio 2013. godine.

*

*

*