<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dunjić najavio dolazak novih poslanika

Narodni poslanik Slavko Dunjić najavio je da će Slobodni demokratski srpski klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske do jeseni imati još nekoliko poslanika.

02. august 2015, 12:00

 Dunjić, koji je rekao da sada u okviru kluba djeluje kao poslanik Izvorne Srpske demokratske stranke /SDS/, kaže da mu nije drago što je ova stranka mimo izbora postala parlamentarna na republičkom nivou, ali da njemu niko ne može zamjeriti na tome jer je isključen iz SDS-a.

On je rekao da sadašnji članovi Izvorne SDS, koji su isključeni ili istupili iz SDS-a, ne dijele više vrijednosti i stavove koje propagira rukovodstvo te stranke.

“Nijedno domaćinstvo ne može sačuvati jedinstvo i ostvariti napredak ukoliko neko od njenih članova izađe iz kuće i počne da ogovara ukućene. Tako niko ne može sačuvati Republiku Srpsku ako se udružuje sa nekim van nje. U svojoj kući možemo da se i posvađamo, ali kada izađemo moramo da nastupamo jedinstveno, a ne da dozvolimo da nam komšija sređuje po kući”, istakao je Dunjić.