<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučurević nakon hapšenja Pikule: Niko ne može biti iznad zakona, bez obzira gdje radi i odakle potiče

Nakn što je Daku Pikuli, inače šefu kabineta gradonačelnika Trebinja, u banjalučkom Okružnom sudu juče određen jednomjesečni pritvor, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu trebinjskog kik-boksera Marka Đerića, danas se, saopštenjem za javnost, oglasio i gradonačelnik Slavko Vučurević.

04. august 2015, 12:00

“I danas stojim iza onih riječi koje sam novinarima uputio još na prvom protestnom mitingu koji je organizovala porodica Đerić, a kome sam se sa svojim saradnicima i sam pridružio, rekavši da zločin mora biti sankcionisan.

Iza tih svojih riječi stojim i danas i spreman sam da u ime Gradske uprave pružim i matarijalnu i svaku drugu pomoć, kako bi se ovaj zločin razriješio do kraja, pravda bila određena na sudu, a svi vinovnici kažnjeni, ne bi li i porodica pokojnog Marka pronašla barem djelić svoga mira za izgubljenim sinom.

Ponavljam, niko ne može biti iznad zakona, bez obzira ko bio, gdje radio i odakle potiče. Uvjeravam da će istražni organi pravilno utvrditi svačiju krivicu i u ovom slučaju i da će svi vinovnici, ma ko bili, biti pravedno sankcionisani”, navodi se u saopštenju gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića a prenosi Moja Hercegovina