<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nevjerovatno: Banjalučanin prišao djevojci u kafiću, a tek kasnije je dodao na Fejsu

Na opšte iznenađenje prisutnih gostiju i osoblja kafane, uslijedio je kratak razgovor između ove dvije jedinke...

05. august 2015, 12:00

Dvadesetjednogodošnji Marko Č. iz Banjaluke prišao je sinoć u jednoj kafani, dvadesetogodišnjoj Jeleni S. i upoznao se s njom, saznaje Mojkontakt.

Na opšte iznenađenje prisutnih gostiju i osoblja kafane, uslijedio je kratak razgovor između ove dvije jedinke, koji su se povremeno čak i osmjehivale jedna drugoj.

Kako saznajemo, Jelena je Marku dala svoj broj telefona i obećala da će se odazvati na poziv za kafu.

”Bilo je malo treme na početku ali čim smo malo popričali trema je nestala. Jelena je baš super cura, dugo sam se nećkao da li da joj priđem, ali eto, neočekivano, skupio sam hrabrosti za prilazak i ‘isplatilo se’ ”, ispiričao je Marko novinarima.

Njegov drug Slobodan V. izjavio je da Jelena ”baš i nije ista kao slikama na svom profilu na Fejsbuku”, te da je pokušao odgovoriti Marka od tako rizičnog i staromodnog poteza, ali ga ovaj nije poslušao.

”Sad nek’ je doda na Fejsu pa nek’ vidi sam”, dodao je Slobodan.

Docent na studijama sociologije Branimir Dušanović, koji u posljednjih nekoliko godina izučava ponašanje mladih u Republici Srpskoj, kaže da je Markovo ponašanje krajnje neuobičajeno i da je ovaj momak pristao da periodično podnosi izvještaje naučnicima koji će se tako moći detaljnije pozabaviti temom zamrlog ljudskog komuniciranja bez korišćenja tehnoloških pomagala. 

Preuzeto sa mojkontakt.com