<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Prvi međunarodni Moto skup Banjaluka 2015 zabrujao gradom (Foto galerija)

Motori

Moto klub ”ISTOK” Banja Luka organizovao je prvi međunarodni moto skup u Banjaluci, od 14 do 16. avgusta 2015. godine pored Gradskog olimpijskog bazena, u krugu bivše fabrike Incel.

16. august 2015, 12:00

Riječ je o kulminaciji nastojanja članova MK Istok da Banjaluka, napokon dobije moto skup kakav i zaslužuje, međunarodnog karaktera, na atraktivnoj lokaciji uz autentične banjalučke proizvode i bendove!

Svi posjetioci imali su priliku da uživaju u gastronomskim delikatesama, od kojih, naravno, izdvajamao čuvene banjalučke ćevape, vruće hostese i uvijek poželjno, savršeno ohlađeno pivo, a kad je riječ o muzičkom programu na tapetu je najbolje što grad na Vrbasu može da ponudi za različite muzičke sladokusce.

Juče, u subotu, motoristi su u koloni, kako to već priliči ovakvim okupljanjima prošli gradom. Veliki broj posjetilaca je uživao fotografišući se kraj ovih moćnih dvotočkaša.

Motoristi su Banjaluci otkrili novi prostor za javna dešavanja i za pretpostaviti je da bi se pored nastavka ove, mogle desiti i mnoge druge slične koncertne manifestacije 

Pogledajte fotografije