8 razloga zašto je starija sestra najbolji poklon koji su vam roditelji ikada dali

8 razloga zašto je starija sestra najbolji poklon koji su vam roditelji ikada dali

Piše: Family.rs

Za sve vas koji imate starije sestre... I vas koje ste starije sestre...

 1. Pomogla vam je da izgradite svoju ličnost.

 

Starije sestre mogu biti dar sa nebe, ali isto tako mogu biti i pravi kreteni. Sa njom ste sigurno iskusili neki od momenata koji su ojačali vaš karakter - na primer, kada vas otkači da bi bila sa svojim prijateljima ili vas namerno ne nađe kada se igrate žmurke. Tako se puno nauči.

 

2. Sa njom možete zaista da razgovarate.

 

Ponekada je teško razgovarati sa roditeljima, a mlađa braća i sestre i prijatelji ne mogu uvek da vas shvate. Zato postoje strarije sestre!

 

 

3. Naučila je vaše roditelje mnogim stvarima.

 

Vaši roditelji su na njoj napravili sve krupne greške koje su mogli napraviti, tako da sada znaju kako treba sa vama. To je baš lepo, zar ne?

 

4. Možete da se istresete na nju.

 

Ne možete tek tako da se istresete na svoje prijatelje - onda vam neće još dugo biti prijatelji. Sestra će vam oprostiti i voleti vas, čak i ako ste se istresli na nju bez ikakvog razloga.

 

5. Rado vas je vozila svuda pre nego što ste dobili dozvolu.

 

Lepo od nje, zar ne?

 

6. Mogli ste da je imitirate.

 

Stariju sestru je super kopirati. Već je prošla sve ono kroz šta vi prolazite, tako da samo treba da se trudite da budete kao ona. 

 

7. Uvek vam čuva leđa.

 

I vi njoj uvek čuvat leđa. 

 

8. Ona je vaš guru.

 

Pošto je već prošla kroz sve to kroz šta prolazite, ona može da vam da fantastične savete. Pored toga, pošto ste član njene porodice, zna kako stvari funkcionišu u vašem životu i iskreno brine o tome šta vam se dešava.

 

 

izvor : Family.rs

 

 

Komentari na tekst (4)
Objavljeno:
Fail, hajd' ne kenjaj majke ti!
Objavljeno:
1 Ko garantuje da nije otišla pogrešnim putem? 2 Ono ti kažeš nešto a ona kaže jesi budala 3 Roditelji ne kontaju, starija sestra svašta provaljiva i svašta govori, a na kraju nit su roditelji nit je ona u pravu. 4 Ona se na mene istrese 5 Jest jedva čeka 6 Sve je prošla i najgore završila, ali i dalje kao da joj je prvi put. 7 Kaže samo šta ću ti ja 8 Veze nema, s obzirom da sve što prođe ne nauči :) Travnik
Objavljeno:
Ziva istina
Objavljeno:
Prikaz tekstova na vašem portalu nije kompatibilan sa ekranima na mobilnim uređajima ful HD i QHD rezolucije, koliko vekova vam treba to da rešite, uozbiljite se molim vas....?!
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.