<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zbogom djetinjstvo: Da, izjava Branka Kockice koju šeruju je stvarno istinita

U jednoj ruci držite papirne maramice, u drugoj mašite svom djetinjstvu dok gledate kako odazi. Nažalost, slika izjave Branka Kockice koja kruži internetom je tačna.

28. august 2015, 12:00

Branislav Milićević (67), poznatiji kao Branko Kockica, starijoj generaciji u sećanju je ostao kao voditelj programa za djecu 'Kocka, kocka, kockica'.


Glumac je prošlogodišnjem interjvjuu za jedan domaći medij otkrio što misli o današnjim emisijama za djecu te bi li se opet volio naći na starom voditeljskom mjestu.

Govoreći o svojoj emisiji koju smo gledali kao klinci Branko je skockao jednu izjavu:

Nikad više ne bih radio tu emisiju jer to je naporno, a ja sam ostario - otkrio je glumac te dodao kako je uvjeren da bi taj pokušaj bio uzaludan.

- Deca ništa ne gube jer takve emisije više ne postoje, a među onima koji su 'Kockicu' pratili kao mali, mnogo je đubradi - zaključio je glumac.



'Kocka, kocka, kockica' program je za djecu koji se snimao od 1974. do 1993. godine, a zatim opet od 2006. godine. Glumac je s grupom djece predškolskog uzrasta. Mnogi emisiju pamte po raznim uzrečicama i uzvicima, a jedna od njih je 'tatata-ti-ra'.

24.sata.rs