<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Posljednje objave zvijezda: Ovo su napisali na internetu prije smrti

Porodice većine poznatih zvijezda koje su nas prerano napustile odlučile su da zadrže njihove profile na društvenim mrežama, a njihove posljednje objave govore dosta o njima. Neke su duhovite, neke besmislene, neke tužne, a od posljednje na ovom spisku naježićete se.

29. august 2015, 12:00

EJMI VAJNHAUS


"Oinka oinka oinka zašto ste budni", poslednja je poruka na Tviteru Ejmi Vajnhaus, koja je objavljena 21. jula 2011. Samo dva dana kasnije, 27-godišnja pevačica je preminula. Istovremeno, to je prvi tvit koji je objavila od februara te godine. Negde u isto vreme otišla je na rehabilitaciju, a pravo značenje ovih čudnih reči nikada nije otkriveno.

foto: Splash
foto: Splash

KORI MONTIT 

Neočekivana smrt mladog glumca mnoge je šokirala. Manje od 24 sata pre nego što se predozirao narkoticima, zvezda serije "Glee" objavio je duhovitu reakciju na film "Sharkanado": "O, to je ajkula i tornado."

foto: Splash
foto: Splash

POL VOKER

Glumac koji je preminuo u saobraćajnoj nesreći, u poslednjem tvitu promovisao je film "Furious 7" i napisao: "Momci se vraćaju. Da li ćete biti spremni?"

foto: Splash
foto: Splash

ROBIN VILIJAMS

Glumačka legenda oduzeo je sebi život u 63. godini. Njegov poslednji tvit bio je povezan sa njegovim nalogom na Instagramu, i njime je čestitao rođendan svojoj ćerki: 

- Srećan rođendan gospođici Zeldi Rej Vilijams. Danas puniš četvrt veka, ali uvek ćešp biti moja mala devojčica. Volim te! 

Poruka je objavljena 31. jula 2014, a 11. avgusta Robin se ubio.