<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ana razočarana: Mislila sam da napredujem

NJUJORK

Ana Ivanović je rekla da je razočarana porazom u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku od Slovakinje Dominike Cibulkove.

01. septembar 2015, 12:00

Sedma teniserka svijeta izgubila je večeras od 50. teniserke na WTA listi Dominike Cibulkove sa 3:6, 6:3, 3:6 i u prvom kolu završila takmičenje na US openu.

"Ovo je bio težak meč, teška protivnica, pogotovo za prvo kolo. Veoma sam razočarana, pošto sam naporno trenirala u poslednjih nekoliko meseci. Prošle nedelje sam obavila dobre pripreme, mnogo dobrih treninga i svega", rekla je Ivanovićeva poslije meča.

Ona je ove sezone igrala promjenjivo, stigla je do polufinala Rolan Garosa, ali je i tri puta izgubila od teniserki koje su van 100 najboljih na WTA listi, od kojih dva puta na grend slem turnirima.

"Mislila sam da napredujem. Prošle nedelje sam videla da sam poboljšala svoju igru. Danas je moj servis bio zaista dobar. Mislim da je za nas obe bio težak prvi meč na turniru", rekla je 27-godišnja Ivanovićeva.

Cibulkova je navela da je zadovoljna svojom igrom.

"Znala sam da 'imam' svoju igru danas. Morala sam da ostanem snažna i čvrsta, pošto ona ne poklanja udarce", rekla je 26-godišnja Cibulkova.

Prošlogodišnja finalistkinja Australijan opena će u drugom kolu igrati protiv domaće takmičarke Džesike Pegule, koja je kroz kvalifikacije došla do glavnog žrijeba.