<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

49-godišnje ljepotice Cindy i Salma zablistale na naslovnicama časopisa u seksi izdanjima

Možete li vjerovati da će Cindy Crawford i Salma Hayek uskoro proslaviti 50. rođendan?

03. septembar 2015, 12:00

Obje ljepotice ovaj su mjesec zablistale na naslovnicama popularnih ženskih časopisa odjevene u zanosne crne haljine i pokazale kako njihova ljepota ne blijedi.

Foto: Elle, Latina

Manekenka Cindy Crawford, čiji je madež iznad usne svojedobno opjevao u sam Prince, na naslovnici kanadskog Elle-a nosi izazovnu haljinu s visokim rasporcima te ruž boje crnog vina, a kosa joj je zalizana u sexy, mokru frizuru. U editorijalu Cindy nosi još izazovnih kreacija slavnih dizajnera.

Simpatična glumica Salma Hayek zavodi s naslovnice novog broja časopisa Latina, za koju je pozirala odjevena u crnu haljinu koja otkriva njezino slavno poprsje. Zgodna glumica predstavila je i novu frizuru sa šiškama koje joj odlično stoje.

U intervjuu je progovorila o ljubavi, politici i vjeri te odala tajnu sretnog braka: "Još uvijek imam svoju neovisnost. I on to voli. Ako imam probleme ne moram sve svaliti na njega. Sama to rješavam."

Index.hr