<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Predstavnici velikog lanca hotela Starwood iz Dohe traže domaću radnu snagu

Regruteri luksuznog lanaca hotela Starwood ( St Regis , Sheraton, Westin ) iz Katara (Doha) dolaze krajem oktobra u Bosnu i Hercegovnu , gdje će obaviti intervju sa kandidatima za 20 otvorenih radnih mjesta.

05. septembar 2015, 12:00

Otvorene su pozicije za konobara, pomoćnika konobar , šankera , hostesa, recepcionera, oficira za odnose sa gostima, lobby ambasadora, sobara  i mnoge druge .

Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banja Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel obezbjeđuje osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove avionske karte, smještaj, obroke u toku radnog vremena, prevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.



Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imaće privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom prafesionalnom nivou  i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu , imaće daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

Prosjek plata zavisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 evra, na koju se dodaje napojnica ( bakšiš )  i naknada za uslugu .

Prijave mogu da pošalju svi starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu [email protected], a više informacija možete dobiti na br telefona +387 66 533 030.