<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bekamov bizaran odgovor o osvajaču Lige šampiona

Proslavljeni engleski fudbaler izgleda uopšte nije u toku sa dešavanjima od povlačenja sa terena prije dvije godine.

02. oktobar 2015, 12:00

Da li zbog vrućine ili džet-lega, ili jednostavno više ne prati dešavanja na fudbalskim terenima širom Evrope, tek, Dejvid Bekam je dao prilično čudan odgovor kada su ga u Dubaiju, na otvaranju Adidasove radnje, upitali ko će osvojiti Ligu šampiona ove sezone.

"Mančester junajted, Pari Sen Žermen ili Milan. Jedan od ta tri tima", izjavio je proslavljeni engleski fudbaler, prenosi ugledni "Telegraph".

Ne čudi što je Bekam izabrao klubove u kojim je nastupao tokom evropske karijere, mada je interesantno da je izostavio Real Madrid, ali otkud mu Milan u ovoj priči?

"Roso-neri" su prošlu sezonu završili kao deseti na tabeli Serije A i već dvije sezone su bez takmičenja u Ligi šampiona, a trenutno su 11. u italijanskom prvenstvu. Dakle, miljama su daleko od evropske elite...

Očigledno da Bekam od kada se prije dvije godine povukao sa travnatih terena i ne prati baš pažljivo šta se dešava u svijetu fudbala, ali onda bi mu bolje bilo da je izbjegao odgovor, za mnoge omiljenom, izjavom "teško je prognozirati unaprijed".