<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Matija Babić: Tko nije krao, magarac bio

Danas kad Sanader izlazi na slobodu, više nego ikad, imate svako moralno pravo, pa čak i dužnost prema vlastitoj djeci, da nađete svaki način da od ove paradržave ukradete, opljačkate, otmete. Ovom govnu od paradržave više niste dužni ništa, ako ste ikad bili.

02. oktobar 2015, 12:00

SVA NAJVEĆA zla u Hrvatskoj napravljena su po zakonu. Ona sitnozuba bagra koja za najveće nepravde viče "Ali to je po zakonu!", a za one koji su se nepravdi suprotstavili "Zakone se mora poštovati!", to su vam isti ljudi koji bi se u zakone kleli u vrijeme robovlasništva, holokausta, aparthejda, privatizacije i predstečajnih. To vam je "mali pošteni čovjek".

Znate u filmovima kad vlast odluči odsjeći glavu nekom tko im se suprotstavio, ona bijesna slinava rulja koja plješće krvniku, a urla, pljuje i kamenuje neprijatelja režima pod giljotinom - to vam je narod. Narod nikad nije mrzio vladare koji vrše nepravdu koliko obične ljude koji su se nepravdi suprotstavili.

Jer gledajući one koji su pružili otpor vide što su sami mogli biti, samo da su malo bolji ljudi.

"Republika Hrvatska" je udruženi paradržavni mafijaški poduhvat

Financiranje ove paradržave oduvijek je bilo financiranje lopova i parazita, a danas su vam uz legalizaciju pljačke pljunuli u lice i nasmijali se. Jer mogu. Jer se u ovoj zemlji kriminalcima naziva one koji im se suprotstavljaju.

Danas kad Sanader izlazi na slobodu, više nego ikad, imate svako moralno pravo, pa čak i dužnost prema vlastitoj djeci, da nađete svaki način da od ove paradržave ukradete, opljačkate, otmete. Ovom govnu od paradržave više niste dužni ništa, ako ste ikad bili. Ako ovu kriminalnu paradržavu nećete oštetiti loš ste čovjek, bijednik i kukavica koja se ne usudi boriti za svoju djecu, svoje prijatelje, svoju firmu i sebe.

Jer ovo nije vaša država, ovo je udruženi mafijaški paradržavni poduhvat koji je danas po stoti put od vas napravio idiote. Ne budite bijednik koji kleči pred mafijom i poštuje njene zakone, budite heroj koji će svoj novac ukrasti od lopova, ili ga barem sakriti pred njima. Hranite Sanadere ili svoju djecu, izbor je vaš.

Ako vam je ipak draže hraniti Sanadere, nemojte se čuditi kad vas djeca jednog dana pljunu u lice.


Izvor: Index.hr