<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ćamil Duraković povukao ostavku

Potpredsjednik Skupštine Hamdija Fejzić kazao je da je povučena načelnikova ostavka, jer ona ne bi bila usvojena na skupštinskom zasjedanju.

02. oktobar 2015, 12:00

Nakon sastanka načelnika Općine Srebrenica Ćamila Durakovića i potpredsjednika Skupštine Hamdije Fejzića u centrali SDA BiH, te jučerašnjeg razgovora predsjednika Skupštine općine Srebrenica Miloša Milovanovića i općinskog načelnika, stišala se politička bura izazvana na 23. skupštinskoj sjednici održanoj u pretprošlu srijedu.

Potpredsjednik Skupštine Hamdija Fejzić kazao je da je povučena načelnikova ostavka, jer ona ne bi bila usvojena na skupštinskom zasjedanju, prenosi Avaz


Nakon sastanka načelnika Općine Srebrenica Ćamila Durakovića i potpredsjednika Skupštine Hamdije Fejzića u centrali SDA BiH, te jučerašnjeg razgovora predsjednika Skupštine općine Srebrenica Miloša Milovanovića i općinskog načelnika, stišala se politička bura izazvana na 23. skupštinskoj sjednici održanoj u pretprošlu srijedu.

Potpredsjednik Skupštine Hamdija Fejzić kazao je da je povučena načelnikova ostavka, jer ona ne bi bila usvojena na skupštinskom zasjedanju.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/198201/camil-durakovic-povukao-ostavku#sthash.FDYskNEA.dpuf