<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Utakmica Srbija - Albanija: Tači dolazi, Vučić čeka spisak zvanica

BEOGRAD

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će o odlasku na utakmicu Albanija-Srbija odlučiti nakon što vidi spisak zvanica. Mediji u Prištini - Tači dolazi.

06. oktobar 2015, 12:00

"Nisam odlučio da li ću ići, jer čekam da vidim ko će biti prisutan. Sačekaću da informaciju iz kabineta premijera Albanije Edija Rame", rekao je Vučić.

Na drugoj strani, prištinski mediji već pišu da je šef kosovske diplomatije Hašim Tači "prihvatio poziv Edija Rame" i da će biti na stadionu u Elbasanu u četvrtak.

Inače, Tači je ranije danas izjavio da priželjkuje pobjedu albanske reprezentacije s obzirom na to da, kako je rekao, nju čini većina igrača sa Kosova.

"Ukoliko pobjede, to će onda biti pobjeda Kosova", rekao je Tači za prištinsku RTV21.

Prištinski mediji pišu i da su poslanici u kosovskom parlamentu tražili da se zasjedanje odloži za petak, jer se utakmica igra u četvrtak uveče.

Reprezentacije Albanije i Srbije igraće utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu u četvrtak od 20.45h u albanskom Elbasanu, pod jakim merama obezbjeđenja.