<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Zločin i kazna: Poznati koji su nekoga ubili

Olimpijsjka šampionka i članica klana Kardašijanovih, Kejtlin Džener, bila je dio fatalne saobraćajne nesreće na ulicama Malibua u februaru 2015. godine.

06. oktobar 2015, 12:00

Prema navodima očevidaca, Dženerov automobil je izgurao drugi auto, što je prouzrokovalo lančani sudar. Svi učesnici u nesreći su povrijeđeni, uključujući i petoro dece, a jedna osoba je izgubila život.

Komičarka Fej Devit 1965. godine optužena je za ubistvo supruga Reja Alena. Ona je nožem za otvaranje pošte ubola svog supruga nekoliko puta i nanijela mu smrtonosne povrede.

I 2001. godine, Noxzema devojka, Rebeka Gejhart, udarila je devetogodišnje dijete svojim kolima, koje je kasnije preminulo od posljedica.

Legendarni glumac Džejms Stjuart bio je pilot u američkim avionskim operacijama tokom Drugog svjetskog rata. Tokom tog vremena, Stjuart je učestvovao u više akcija bombardovanja koje je prouzrokovalo smrt kako neprijatelja, tako i civila.

Reper Snoop Dogg i njegov telohranitelj su osuđeni za ubistvo člana rivalske bande.

Glumica iz poznate serije Melrouz Plejs, Ejmi Lokejn - Bovenajzer, u februaru 2013. godine osuđena je na kaznu od tri godine zatvora zbog automobilske nesreće u kojoj je preminula Helen Siman (60). Poslije suđenja, porodica žrtve razočarano je napustila sudnicu, jer su za Ejmi očekivali kaznu od 10 godina zatvora.

Prije nego što je snimio film Vanzemaljac 3, glumac Čarls S. Daton, odslužio je kaznu zatvora za ubistvo, ilegalno posjedovanje oružja i predvođenje grupe pobunjenika u zatvoru. Poslije kazne nastavio je glumačku karijeru u seriji Rok.

O.J. Simpson je uhapšen i osuđen za ubistvo nakon što je ubio svoju ženu Nikol Braun i njenog prijatelja, Ronalda Golmana. Iako je presuđeno da nije kriv, mnogi smatraju da se on doslovno izvukao zbog činjenice da je poznat.

Lilo Brankato Junior, glumac poznat po ulogama u serijama Sopranovi i Priče iz Bronksa i dalje služi svoju zatvorsku kaznu, a nedavno je uspio i da svojim prijateljima pošalje tvit iz zatvora. On je optužen za pljačku i ubistvo policajca van dužnosti.

Glumac koji je imao malu ulogu u Moćnim rendžerima, Skajlar Deleon, osuđen je na smrtnu kaznu 2009. godine za ubistvo bračnog para na njihovoj jahti.

Metju Broderik, suprug Sare Džesike Parker, 1987. godine iznajmljenim automobilom marke BMW izazvao je sudar u kome su putnice drugog automobila, majka i ćerka, preminule. Broderik je u sudaru slomio nogu.

Robert Blejk koji je prošao nekažnjeno kada je 2002. godine optužen za ubistvo supruge, ipak je tri godine kasnije u građanskoj parnici, proglašen krivim.

Lejn Gerison, glumac iz serije Bjekstvo iz zatvora, vozio je pijan kada je automobilom usmrtio 17-ogodišnju devojku. Dobio je kaznu od 40 mjeseci zatvora.

ADžon Vilkes But ubio je čovjeka koji se zvao Abraham Linkoln, 1865 godine.