<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Frcale iskre na relaciji Govedarica - Bogdanić: Ko je u sukobu interesa a ko vozi bez vozačke

Šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica izjavio je u Narodnoj skupštini RS da je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić bio u sukobu interesa.

07. oktobar 2015, 12:00

On je kazao novinarima da je Bogdanić u isto vrijeme bio ministar i predsjednik Upravnog odbora “Banje Vrućica” u Tesliću.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je da ima rješenje nadležne komisije da nije u sukobu interesa.

“Ministar sam već dvije godine. Dolaskom prvi put u Ministarstvo i nakon toga popunio sam sve što je tražila Komisija za sprečavanje sukoba interesa i danas imam rješenje od Komisije da nisam u sukobu interesa”, rekao je aktuelni ministar zdravlja u Vladi RS.

On je istakao da je neprihvatljivo da njega proziva šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica, koga je nazvao ratnim dezerterom.

“ Uporno se trudi da devastira Republiku Srpsku. Uzme službena kola i vozi bez vozačke dozvole, ali je, na sreću, imao dobru zdravstvenu zaštitu”, istakao je Bogdanić.