<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ivanić: Koristim vozila koja sam zatekao nakon preuzimanja dužnosti

Kabinet člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladena Ivanića koristi vozila koja su zatečena nakon preuzimanja dužnosti od prethodnog člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Nebojše Radmanovića, u novembru 2014. godine, navodi se u saopštenju Kabineta povodom priloga o nabavci automobila za potrebe Predsjedništva BiH, emitovanog u Dnevniku 2, RTRS-a, u utorak.

07. oktobar 2015, 12:00

Također se ističe da na vrstu, opremu, niti vrijednost pomenutih vozila, član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić ni na koji način nije imao uticaja.

"U periodu od novembra 2014. do danas nije nabavljeno ni jedno novo vozilo za potrebe člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, niti je bilo kakva nabavka planirana", navodi se u saopštenju.

Naglašeno je da je u tom periodu jedno od naslijeđenih vozila Kabineta donirano opštini Lopare, a jedno vozilo se nalazi na korišćenju kod prethodnog člana Predsjedništva, u skladu sa odgovarajućim propisima.

Ukoliko bilo kakva nabavka vozila bude planirana, to će biti urađeno isključivo u skladu sa praksom prethodnih saziva Predsjedništva BiH, saopšteno je iz Kabineta člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.