<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

U Banjaluci otvoren bajkerski kafić

Banjalučki bajkeri su dobili svoj kutak. Mjesto na kojem se, nakon dugih, zabavnih, a nekada i napornih vožnji mogu opustiti uz dobru muziku i druženje.

07. oktobar 2015, 12:00

Bajk bar „Košnica" prvi je kafić u Republici Srpskoj, namijenjen prvenstveno bajkerima, a onda i svim drugim ljubiteljima kožnih jakni, kaciga i dvotočkaša.

- Tu smo svi da se družimo, da promovišemo moto sport, drugarstvo, kolegijalnost i razvoj, inače moto sporta u cjelini - rekao nam je Siniša Praštalo, predsjednik MK „Stršljen"

Prvi klub najmijenjen bajkerima u našem gradu, prilika je više prije svega za popularizaciju ovog sporta, ali i sklapanje novih poznanstava sa bajkerima koji našu zemlju posjećuju iz raznih krajeva svijeta.

- Ovo je klub otvorenog tipa, znači, može svako posjetiti, a mi smo prevashodno ovo otvorili radi sebe, radi našeg druženja, i evo kao što vidite, to je to - dodao je Zoran Praštalo, član MK „Stršljen".

Bajk klub "Košnica" u Banjaluci, prilika je, ne samo za okupljanje domaćih motorista, nego i za putnike sa strane, koji se u okviru svojih dugih putovanja, uz kafu i dobru bajkersku priču, mogu odmoriti upravo na ovom mjestu.