<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Nastavak humanitarne akcije “Prijatelji za Dejana” pod sloganom “Djeca crtaju za Dejana”

Udruženje građana Action Against Aids (AAA), iz Banjaluke, nastavlja sa aktivnostima u vezi sa humanitarnom akcijom „Prijatelji za Dejana“.

08. oktobar 2015, 12:00

Kako u periodu od 5-11.oktobra 2015. godine, obilježavamo dječiju nedjelju pod motom „SREĆNA DJECA-SREĆNI LJUDI“, voljeli bismo da dio ove humanitarne akcije budu i najvažniji članovi našeg društva, oni najmlađi.

Ovim putem želimo pozvati sva dječija udruženja, organizacije, osnovne škole i vrtiće da se na svojevrstan način pridruže humanitarnoj akciji putem koje želimo pomoći Dejanu Kovačeviću iz Sremske Kamenice (31) da dobije nova pluća.
Pod sloganom „Djeca crtaju za Dejana“ željeli bismo da naši mališani nacrtaju neki crtež i da pored svog crteža napišu broj 1415. Voljeli bismo da na taj način pokažu kako i oni mogu pomoći nekome da ponovo normalno diše, nekome ko to trenutno nije u mogućnosti.  

Zamislili smo da se  djeca uslikaju sa svojim crtežima, ili da uslikaju samo crtež na kojem će pisati ime djeteta i uzrast  i da se fotografije, po mogućnosti, pošalju na e-mail adresu UG AAA  [email protected]; vajberom na broj 065/767-630 ili na fejsbuk stranicu Action Against AIDS kako bismo ih objavili na našoj internet stranici www.aaa.ba.

Razvijajmo humanost i kod naše djece.