<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Uhapšen bivši policajac RS zbog dilanja droge

SARAJEVO

Postupajući po nalogu tužitilaca iz Posebnog odjela za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, pripadnici MUP-a RS na području Trebinja lišili su slobode osumnjičenog Dragana Šarenca, rođenog 1981. godine.

09. oktobar 2015, 12:00

Tokom provođenja istrage u predmetu "Maska", koji se odnosi na više osoba osumnjičenih za krijumčarenje opojnih droga sa područja Trebinja na područje Hrvatske (Dubrovnik i okolina), tužilaštvo je prikupilo dokaze o učestvovanju navedenog osumnjičenog u ovoj organiziranoj kriminalnoj skupini.

Osumnjičeni Šarenac bivši je pripadnik MUP-a RS.

Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac uputiće prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ometati istragu, prikrivati dokaze i vršiti uticaj na svjedoke ili saučesnike, kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao počiniti novo krivično djelo ili dovršiti započeto, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.