<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pogledajte kako je bilo na pretpremijeri filma o James Bondu u Banjaluci (FOTO)

Banjalučani uživali u novom filmu o James Bondu.

05. novembar 2015, 12:00

Pretpremijera novog filma o James Bondu u organizaciji Britanske ambasade održana je sinoć u prepunoj sali Multipleksa Palas.

Domaćin ove specijalne projekcije bio je britanski ambasador u Bosni i Hercegovini Edward Ferguson

Ambasador Ferguson rekao je novinarima da je James Bond prepoznatljiv brend i da je najnoviji nastavak avantura najpoznanijeg tajnog agenta na svijetu dobio odlične kritike i ruši sve rekorde u prodaji karata kako u Ujedinjenom Kraljevstvu tako i cijelom svijetu.



“To je brend koji u sebi sjedinjuje sve što je sjajno u vezi s Velikom Britanijom, muziku, vozila i naravno žene, ali ne samo iz Britanije već iz cijelog svijeta”, rekao je on.

Ambasador Ferguson na pitanje koji je glumac najbolji Bond odgovorio je da ne može da odluči između Sean Connery-ja i Daniel Craig-a.

Projekciji su prisustvovali su brojne zvanice iz javog života Banjaluke i BiH.

Film “Spectre” je režirao Sam Mendes. Legendarnog agenta 007 po četvrti put utjelovio je Britanac Daniel Craig, a u glavnim ulogama se pojavljuju i Lea Seydoux, Monica Bellucci, Christoph Waltz...

SADRŽAJ FILMA:

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tokom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju.

Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održala tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!

Ovaj nastavak serijala o Jamesu Bond sniman je u Engelskoj, Austriji, Meksiku i Maroku.

Film se od danas može pogledati u Multipleksu Palas u terminima: 15:00, 17:00, 18:00, 21:00, 22:00 + sub/ned 13:00.

Pogledajte fotografije

Prije projekcije filma bio je održan i prijem za zvanice u Staklencu: