<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Barselona pregazila Real na Bernabeu!

El Clasico

Fudbaleri Barselone su prvaci Španije i Evrope i upravo tako su odigrali veliki španski derbi u Madridu u 12. kolu Primere.

21. novembar 2015, 12:00

Ekipa Luisa Enrikea deklasirala je Real Madrid u gostima sa 4:0 i sada na čelu tabele ima šest bodova više od najvećeg rivala.

Očekivala se velika borba u najvećem svetskom derbiju, kako je ovaj duel nazvan, a umesto toga smo dobili sat i po briljantnog fudbala Katalonaca koji su zasluženo odneli ubedljivu pobedu.

Lionel Mesi je meč počeo na klupi, ušao je u nastavku, a u njegovom odsustvu Luis Suares i Nejmar nastavili su da ’terorišu’ protivničke dobrane.

Luis Enrike u potpunosti je nadigrao kolegu Rafaela Benitesa, pa je Real na terenu delovao u pojedinim trenucima kao neki tim Superlige Srbije. Prvi gol postigao je Suares u 11. minutu, a na poluvremenu je bilo 2:0 posle gola Nejmara u 39. minutu.

U nastavku su mrežu Reala pogađali Inijesta u 53. i ponovo Suares u 74. minutu utakmice. Frustrirani igrači Reala nisu podneli anjbolje debakl, pa je Isko u finišu isključen zbog šutiranja Nejmara.